За SportLic

В SportLic ще откриете спортна екипировка GIVOVA, LEGEA, ZEUS, KRASIKO насочена както към индивидулни така и колективни спортове на водещи марки в спортни стоки, разнообразни решения за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, аксесоари, екипировка за футбол, тенис, волейбол, баскетбол, хандбал, бягане, фитнес и много други.

SportLic е вносител на известната в цял свят марка GIVOVA,LEGEA,KRASIKO. С едни и същи ценности, всеки ден, считано от 2008 г., Givova продължава да покачване позициите си на пазара, за да позиционира марката, в най-високите нива в индустрията.

Партньорствата с клубове по футбол, баскетбол, волейбол, (и други) са многобройни в света, присъствие на марката на Олимпийските игри и големи спортни събития, показват как марката сега е абсолютна реалност в Givova - Каталог на техническите спортове свят.

В портфолиото на SportLic са включени търговски марки GIVOVA, LEGEA, ZEUS, KRASIKO в основните направления: спортни стоки, спортни дрехи и обувки, лайфстайл облекла, колективни спортове. Компанията предлага на своите клиенти европейско качество и обслужване, изцяло повлияни от последните тенденции в търговията със спортни стоки. Под един покрив може да намерите желаните от Вас продукти на спортни марки, а атмосферата при пазаруване и продуктите, които се предлагат вдъхновяват ежедневно хиляди хора да спортуват и да живеят по-здравословно.

Ние, от SportLic, обичаме спорта. Всичките ни усилия са насочени към това да го направим по-популярен, по-достъпен, по-желан, да мотивираме и дадем удобство на всеки за активен – здравословен живот и спорт.