Как да поръчам

1. За да поръчате, изберете един или няколко продукта от каталога на сайта www.sportlic.com, като използвате менюто с категории на екрана или опцията за търсене.

2. След като направите избор на продукт, посочете желан размер и добавете в "Поръчката" чрез бутон "Добави в поръчката"

3. Когато сте направили своя избор от продукти и сте ги добавили в „Поръчката”, натиснете бутона ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА

4. На следващата стъпка изберете адрес за доставка, като имате възможност да изберете между вече въведен Ваш адрес или да посочите нов.

5. След като сте избрали начина на плащане и доставка, на последната стъпка ще видите обобщена информация за Вашата поръчка - данни за платец, адрес на доставка, начин на плащане и метод на доставка, обща сума на поръчката. Необходимо е да се съгласите с общите условия за ползване на онлайн магазина, преди да потвърдите Вашата поръчка.

6. Продуктите, по поръчките на клиентите, се обработват в магазините на търговеца и се предават на куриера в срок до 48 часа от потвърждаването на всяка поръчка на посочен от клиентът телефон или електронен адрес.

7. Потвърждаването на поръчката става по е-mail, където може да следите за всяка промяна на статуса на вашата поръчка. При липса на е-meil клиента ще бъде уведомен по телефона за статуса на неговата поръчка.