Как да пазаруваме по интернет

Как да пазарувам по Интернет?

Здравейте, уважаеми клиенти!

Ето малко повече насочваща информация как да пазарувате по интернет. Не забравяйте, че винаги може да се свържете с нас по телефона, изписан в горната част на страницата.

В SportLic.com - Онлайн Магазини за Спортни Екипи може да поръчате директно през сайта, по телефона или по електронната поща.

Поръчване на стоки от Интернет Магазина


1. Изберете си желана основна категория от главното меню.

2. От падащото меню изберете желана вътрешна категория от списъка. Карегориите са организирани по смисъл и по типове продукти. След като изберете вътрешна категория, ще се озовете до страница с различни продукти.

3. Изберете желания продукт от списъка. В повечето случаи има повече от една снимка в артикул, за да може да огледате стоката подробно.

4. Разгледайте артикула внимателно. Някои продукти се предлагат в различни размери - ако не сте сигурни кой е вашият, кликнете на "Размерна таблица".

5. След като сте сигурни в размера си, сте готови за добавяне на продукта в количката. Изберете желан Цвят (ако има опция за цвят), желан размер (ако има опция за размер) и желания брой на продуктите и натиснете "Добави към Покупки"

6. След натискането ще Ви излезе екран с покупката и два бутона - За продължаване на пазаруването (натиснете го ако искате да си купите още нещо или просто да огледате) и бутона "Към Каса" (натиснете го, ако искате да поръчате покупката"

7. Ако сте избрали "Към Касата", следвайте инструкциите на екрана за завършване на поръчката.

Поръчване на стоки по телефона

1. Изберете продукта, който желаете да поръчате по посочения по-горе начин и ни звъннете на телефона, изписан в началото на страницата. Ние ще приемем поръчката ви по телефона и ще я изпратим до посочен от Вас адрес.

Поръчване на стоки по Електронната поща

Изпратете на е-mail: office@sportlic.com продуктите които желаете да закупите. Не забравяйте да напишете вашите имена, телефонен номер за връзка и адреса, на който желаете да получите закупените от вас продукти.