Pantaloncino Givova One 0004

Шорти Pantaloncino Givova One 0004cod produs: P0160004

Общо описание на продукта.

  • 100% полиестер
  • бродирани лога
  • леки и удобни

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0884 586 895
  • Изпратете емайл на: office@sportlic.comPantaloncino Givova One 0004