Екип Kit Vento Smanicato

Екип Legea Kit Vento SmanicatoКод на продукта: KITR007


Екип, подходящ за футбол, баскетбол и волейбол;

Бродирано лого на горна и долна част на Legea;

Състав: 100% полиестер;

Единична бройка!

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0898723174
  • Изпратете емайл на: sportlic@abv.bg